Gezinscarnaval

Carnaval vier je met het hele gezin, opa, oma, papa, mama, broertjes, zusjes en alle vriendjes, allemaal samen. Dit jaar zal het gezinscarnaval weer plaatsvinden bij de Mattelier! Vanaf ongeveer 15:15 uur (na de optocht) gaan de deuren open.

In een prachtig versierde zaal, wacht een bonte groep van verklede mensen op wat gebeuren gaat?
De Jeugdprins en de Jeugdadjudant gevolgd door hun raad van 11 komen binnen, en op het podium, ja daar bovenop! daar staat de DJ, hij zorgt voor de carnavalsmuziek, waar je op kunt dansen en de polonaise kunt lopen, je mag rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan om achteraan te sluiten in de polonaise.
En natuurlijk is een gezinscarnaval niet compleet als de winnaars van de kleurplaten wedstrijd niet naar voren zijn gehaald. Weet je nog van de afgelopen jaren, fietsen, speelgoedpakketten en waardebonnen werden door de winnaars in ontvangst genomen.
En als je dan moe en voldaan weer naar huis gaat, kun je nog even een wat lekkers eten bij de snackwagen buiten, en dan op naar de volgende polonaise. Alaaf Alaaf Alaaf.
Kleurwedstrijd!!

Kleurwedstrijd!!

Als dit alles nog niet genoeg is, worden er deze dag ook de prijswinnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt.

Op alle basisscholen zullen de kleurplaten worden uitgereikt. Er zullen wederom een tweetal kleurplaten gaan verschijnen, één voor de groepen 1 tot en met 4 en één voor de groepen 5 tot en met 8. Deze kleurplaten worden tijdens de rondgang van de Knunnekes op de basisscholen op vrijdag 9 februari ingenomen. Je kunt je kleurplaat tot dit moment inleveren op één van de basisscholen in Groenlo.