KAPSTOK

Wat doet KAPSTOK?

KAPSTOK (Karnavals Activiteiten Promotie Stichting Onder Knunnekesvlag) organiseert regelmatig activiteiten of creëert unieke faciliteiten voor haar donateurs. Ben je KAPSTOK-donateur, dan heb je voorrang bij het kopen van 2 kaarten voor één van de buutavonden of middag. Ook krijg je de KAPSTOK- en prinselijke onderscheiding. Daarnaast krijgt elke nieuwe donateur de KAPSTOK-speld.

Binnen carnavalsvereniging de Knunnekes worden tal van activiteiten georganiseerd waarvoor financiële ondersteuning kan worden verleend om het carnaval in Groenlo nog beter te maken. Dit kunnen zowel geledingen binnen- als ook buiten onze vereniging zijn. Het doel van KAPSTOK is dan ook carnavalsvereniging de Knunnekes (financieel) bij te staan en het carnaval nog grootser en mooier te maken. Dat doen we inmiddels al sinds de oprichting in 1995 door de bijdragen van onze donateurs en door de diverse acties die KAPSTOK heeft ondernomen. De gegenereerde gelden hebben we in de afgelopen jaren op tal van terreinen in kunnen zetten om zo bij te dragen aan het carnaval in Groenlo.

Hoe kom je in aanmerking voor een financiële ondersteuning?

Zijn er binnen en buiten de Knunnekes groeperingen of groepen die voor de Knunnekes carnavalsactiviteiten ontwikkelen en financiële hulp nodig hebben, dan kunnen zij contact opnemen met het bestuur van de Knunnekes. Het bestuur zal het verzoek toetsen en bekijken of er hulp van KAPSTOK nodig is. Deze aanvragen moeten vóór 1 december bij het bestuur van de Knunnekes worden ingediend.

KAPSTOK donateurs

KAPSTOK heeft donateurs. Zonder deze donateurs kunnen wij natuurlijk niets financieel ondersteunen. Voor € 28,00 per jaar mag u zich KAPSTOK begunstiger/donateur noemen. Aanmelden is heel eenvoudig, slechts een berichtje naar kapstok@knunnekes.nl is voldoende.

Bestuur Kapstok

Wat heeft KAPSTOK de afgelopen jaren gefinancierd?

Een kleine greep uit tal van activiteiten. Skydancers voor de jeugdcommissie, jassen voor de Raad van Elf, een bijdrage aan de optochtcommissie voor de toegangswegen van Groenlo, een geluid set voor de vereniging, een heerlijk flesje bier KAPSLOK voor donateurs, sjaals voor prins en adjudant en elke buutavond 2 prijzen voor de verloting. Structureel financieren wij de prijzen die horen bij de les-kist tijdens de carnavalslessen gegeven door de Knunnekes op de basisscholen, de aanmoedigingsprijzen van de optocht en natuurlijk de dweilonderscheidingen op de maandag en de dinsdag in samenwerking met de Grolse horeca. Tijdens de 3 dolle dagen kun je ook in diverse horecagelegenheden het muntenzakje van KAPSTOK gratis verkrijgen.

Merchandising

KAPSTOK verkoopt allerlei artikelen. Al deze artikelen zijn te koop bij slijterij Antonius in de Beltrumsestraat. KAPSTOK verkoopt ook de Knunnekes vlaggen in 2 maten en natuurlijk de bekende Knunnekes sjaals.

Knunnekes vlag bestellen:
Vlag 1,00 m. x 1,50 m. kost € 25,00
Vlag 1,50 m. x 2,25 m. kost € 50,00

Knunnekes sjaal kost € 15,00

Ons rekeningnummer is NL43 ABNA 0450 556735. Voor al uw giften, donaties en schenkingen.

Namens KAPSTOK wensen wij u allen een fantastische en carnavaleske campagne toe en zien wij u graag terug tijdens één van de vele Grolse carnavalsactiviteiten.

Wilko Poortman, voorzitter KAPSTOK
Frank Beurskens, penningmeester KAPSTOK
Edwin Willemsen, secretaris KAPSTOK

kapstok@knunnekes.nl