KAPSTOK

Wat doet KAPSTOK?

KAPSTOK organiseert regelmatig een aantal activiteiten of creëert unieke faciliteiten voor hun leden. Ben je KAPSTOK-donateur, dan heb je voorrang bij het kopen van 2 kaarten voor één van de buutavonden. Ook krijg je de KAPSTOK-onderscheiding en de prinselijke onderscheiding. Dit jaar mooi verpakt in het nieuwe muntenzakje van KAPSTOK. Daarnaast krijgt elke nieuwe donateur ook de KAPSTOK-speld.

Binnen de carnavalsvereniging De Knunnekes organiseert KAPSTOK tal van activiteiten, waardoor financiële ondersteuning kan worden verleend aan het Grolse carnaval in het algemeen en diverse geledingen binnen CV De Knunnekes in het bijzonder. Het doel van KAPSTOK is de carnavalsvereniging de Knunnekes (financieel) bij te staan en het carnaval nog grootser en mooier te maken hier in ons prachtige Grolle. Dat doen we inmiddels al ruim 22 jaar en door de bijdragen van onze donateurs en door de diverse acties die


KAPSTOK heeft ondernomen om gelden te generen, hebben we in de afgelopen jaren op tal van terreinen aan het carnaval in Groenlo kunnen bijdragen.

Hoe kom je in aanmerking voor een financiële ondersteuning?

Zijn er binnen de Knunnekes groeperingen of groepen die voor de Knunnekes carnavalsactiviteiten ontwikkelen en financiële hulp nodig hebben, dan kunnen zij contact opnemen met het bestuur van De Knunnekes. Het bestuur zal het verzoek toetsen en bekijken of er hulp van KAPSTOK nodig is. Deze aanvragen moeten voor 1 december bij het bestuur van de Knunnekes worden ingediend.

KAPSTOK donateurs

KAPSTOK heeft donateurs. Zonder deze donateurs kunnen wij natuurlijk niets financieel ondersteunen. Voor slechts €28,00 mag u zich KAPSTOK begunstiger/donateur noemen. Aanmelden is heel eenvoudig, slechts een berichtje naar kapstok@knunnekes.nl is voldoende.

Bestuur Kapstok

Wat heeft KAPSTOK de afgelopen jaren gefinancierd?

Een kleine greep uit tal van activiteiten. De Samba percussieband aan het begin van de optocht op zondag, Skydancers voor de JC, jassen voor de RvE, een bijdrage aan de OC voor de toegangswegen van Groenlo, een geluid set voor de vereniging. Structureel financieren wij de prijzen die horen bij de leskist tijdens de carnavalslessen gegeven door de Knunnekes op de basisscholen, de aanmoedigingsprijzen van de optocht en natuurlijk de dweilonderscheidingen op de maandag en de dinsdag in samenwerking met de Grolse horeca.

Merchandising

KAPSTOK verkoopt allerlei artikelen. Al deze artikelen zijn te koop bij slijterij Antonius in de Beltrumsestraat. Dit jaar brengen wij weer het muntenzakje op de markt. Straks te kopen voor 1 munt in de infostand van KAPSTOK op de buutavonden en daarna bij Slijterij Antonius.

KAPSTOK verkoopt ook de Knunnekes vlaggen in allerlei maten en natuurlijk de bekende Knunnekes sjaals.

Knunnekes vlag bestellen:
Vlag 1,00 m. x 1,50 m. kost € 15,00
Vlag 1,50 m. x 2,25 m. kost € 50,00
Banier 0,70 m. x 2,00 m. kost € 31,00

Knunnekes sjaal kost € 11,00

KAPSTOK/Knunnekes muntenzakje 1 munt.
Ons rekeningnummer is NL43 ABNA 0450 556735. Voor al uw giften, donaties en schenkingen.

Namens KAPSTOK wensen wij u allen een fantastische en carnavaleske campagne toe en zien wij u graag terug tijdens één van de vele Grolse carnavalsactiviteiten.

Wilko Poortman, voorzitter KAPSTOK
Frank Beurskens, secretaris KAPSTOK

kapstok@knunnekes.nl