Gerard Huijskes 100.011ste bezoeker van pronkzitting

Gerard Huijskes 100.011ste bezoeker van pronkzitting

De pronkzittingen van De Knunnekes – gehouden sinds 1964 –  zijn al vele jaren een doorslaand succes. Jaarlijks bezoeken duizenden carnavalsgekken de avonden (en sinds enkele jaren ook middag) met als gevolg dat zaterdagavond 11 januari met Gerard (in carnavalstijd Pim) Huijskes de 100.011ste bezoeker Carnavalshoes City-Lido binnenstapte. Hij werd flink in het zonnetje gezet tijdens de derde van zes pronkzittingen. Het moment van de bekendmaking door President Maarten Kooiker en Vorst Miquel Porskamp was nadat schlagerzanger Thomas Oesterholt een aantal prachtige Grolse schlagers ten tonele had gebracht.  Gerard Huijskes kreeg de bijbehorende onderscheiding uitgereikt door stadsprins Edwin II en zijn stadsadjudant Robby.

Lees verder het artikel op de website van de Groenlose Gids.

 

Nieuws