Carnaval in coronatijd: geef de Grolse huizen en straten kleur

Om in deze donkere coronatijd toch nog het carnavalsgevoel in carnavalsstad Grolle te beleven, roepen De Knunnekes de Grolse bevolking, buurtverenigingen en ondernemers op om – met inachtneming van de coronamaatregelen – hun huizen en winkels en daarmee de straten te versieren.

Kleed je huis en/of etalage en daarmee je straat zo origineel, kleurrijk en vrolijk mogelijk aan en breng zo het carnavalszonnetje naar onze vestingstad. Laat de Knunnekesvlag fier wapperen en de ballonnen schitteren in de winterzon! Die fraaie Knunnekesvlag nog niet in huis? Ze zijn nog verkrijgbaar bij Slijterij Antonius in de Beltrumsestraat.

Op zaterdag 13 februari maken verschillende leden van de carnavalsvereniging een rit door de Grolse straten en bepalen ze wie de mooist versierde straat en het mooist versierde pand heeft. De mooist versierde straat ontvangt de bekende ‘Straatprijs’, het mooist versierde huis of winkelpand verdient de KnunnekesAward. Doe mee, geef Grolle kleur in deze moeilijke tijd!

TIP: omdat we er zondag de 14e februari – de eerste van de drie dolle dagen – zoals elk jaar natuurlijk lekker op uit willen, maak je een leuke wandeling door de prachtige versierde Grolse straten, langs de versierde huizen en winkels in het centrum en langs de Knunnekes-SnoeteRoete in de Beltrumsestraat. En dat allemaal onder het mom van Roetengloepen!

Nieuws