Doe ook mee met KnunneKunsten!

Oproep aan alle kinderen oet Grolle! Laat je creativiteit de vrije loop, doe mee met Knunnekunsten en zorg voor een stukje extra gezelligheid en vrolijkheid in de Grolse etalages!

Vervelen jullie je ook al zo nu je niet naar school kunt en vind je het ook jammer dat we dit jaar geen carnaval kunnen vieren samen?
Om toch wat gezelligheid en vrolijkheid in Grolle te brengen hebben we “KnunneKunsten” bedacht. Thuis lekker creatief bezig zijn met carnaval.

Dus pak je knutselspullen uit de kast, mag ook je Lego, Duplo of Playmobil zijne die je nadien weer terug krijgt en maak je mooiste carnavalskunstwerkje van 2021. Op de poster staan al diverse voorbeelden en als je de social mediapagina’s van de Knunnekes Jeugdcommissie volgt dan zie je daar straks ook diverse kunstwerkjes. Daar staat ook nog eens bij wat je nodig hebt.

Lever deze, liefst in een doos of tas, in bij Slijterij Antonius. je ouder(s), verzorger(s) weten vast wel waar dat is en gaan graag met je mee. Doe er even een briefje bij met je naam, adres, telefoonnummer, hoe oud je bent en wat de naam is van je kunstwerkje. Voor je inzet krijg je natuurlijk een attentie!

Wij gaan al die kunstwerkjes in de etalage plaatsen van de winkels in Grolle om zo toch voor veel vrolijkheid te zorgen tijdens de Drie Dolle Dagen.
Iedereen die de Grolse carnaval mist kan dan volop genieten van jullie “KnunneKunsten”.
Help je ons mee? Wij zouden dat supertof vinden!

Alaaf!
Groetjes van de Knunnekes Jeugdcommissie

 

Nieuws