Sluit ook aan op de elfde van de elfde XL!

Na het succes van afgelopen jaar, organiseren we ook dit jaar weer een elfde van de elfde XL! Kom lekker in carnavalsstemming door (verkleed) mee te lopen met de massale kroegentocht! Onder leiding van Stadsprins Bas II en adjudant Koen, trekt vanaf 15:11 uur een bonte stoet carnavalisten door de straten van Grolle.

Gezellig middagprogramma

We trekken met zijn allen van kroeg naar kroeg, en in elke kroeg organiseert een geleding van de Knunnekes een ludiek en gezellig feestje. We beginnen om 15:11 bij café Pot en gaan dan langs de Oude Calixtus, Café Taste en Café Frielink en beginnen dan om 20:11 met het avondprogramma bij De Lange Gang.

Hieronder het tijdschema, later aansluiten is natuurlijk geen probleem!

15:11 Start bij Café Pot
16:11 Oude Calixtus
17:11 Café Taste, met slagerfestival (BBQ!)
19:11 Café Frielink
20:11 Bar de Lange Gang!

Je kunt nu alvast etensbonnen kopen voor het slagerfestival!

BBQ bonnen kopen

Boordevol avondprogramma met o.a. bekendmaking nieuwe schlager!

In de avond gaan we gezellig verder met een boordevol en vooral muzikaal programma bij de Lange Gang, met o.a. de bekendmaking van de schlager van 2024! De avond wordt verder aangevuld door optredens van het Knunnekes Buutorkest, Knunnekes Dweilorkest en de Groene Garde. Ook zal de winnaar van het Gouden Veertje weer bekend worden gemaakt, de Kapstok onderscheiding onthuld worden en zal er ook nog iets anders onthuld worden..!

Nee, het zijn niet de nieuwe hoogheden van de Knunnekes, die moeten nog even wachten tot het prinsenbal op 17 november bij CityLido. Maar toch wordt er op de elfde van de elfde iets carnavalesks onthuld! Als je wilt weten wat dat is, dan moet je er zeker bij zijn!

Het avondprogramma begint om 20:11 bij de Lange Gang.

Nieuws