Maarten Kooiker geïnstalleerd als nieuwe president van De Knunnekes

‘Carnaval in Grolle nog verder uitbreiden!’

Tijdens een drukbezochte ledenvergadering van De Knunnekes is afgelopen vrijdagavond Maarten Kooiker officieel geïnstalleerd als de nieuwe, inmiddels achtste president in het bijna 55-jarige bestaan van de Groenlose carnavalsclub. Maarten Kooiker (36), zoon van voormalig prins en president Frans Kooiker, mocht zelf in 2013 als stadsprins het Grolse narrenvolk gedurende de carnavalscampagne 2012-2013 aanvoeren.

De in hartje Groenlo woonachtige IdeeMedia-ondernemer is de opvolger van Rob Stokkers, die gedurende een vijftal jaren de voorzittershamer heeft gehanteerd. Tijdens de ledenvergadering blikte Stokkers met een goed gevoel terug op zijn regeerperiode. “Carnaval in Groenlo is door de jaren heen een compleet bedrijf geworden met een grote maatschappelijk verantwoordelijkheid. Blij en trots ben ik dat ik samen met vele anderen dit bedrijf van vele nieuwe impulsen heb mogen voorzien. Denk daarbij alleen nog maar aan de samenwerking met de plaatselijke horeca, de kritische maar wel opbouwende opstelling richting het gemeentebestuur, de uitbreiding van het aantal pronkzittingen, de nieuwe opzet van het tweede jeugdcarnaval en de verdere uitbouw van de carnavalsoptocht”, aldus Stokkers, die vervolgens onder luid applaus de voorzittershamer overhandigde aan Kooiker.

Lees verder op groenlosegids.nl

 

Nieuws