Prijswinnares Fem Wellink in ‘tweede ronde’ SnoeteRoete!

Er is weer een periode verstreken bij de inmiddels welbekende ‘SnoeteRoete’ van de Knunnekes. Het kleurrijke gebeuren is al een tijdje gevestigd in het straatbeeld van de Beltrumse Straat en tot aan afgelopen 11 januari waren deze etalages geheel ingericht in stijl en sfeer van het thema ‘buutavonden’. Het aflopen van dit thema betekent ook dat er weer een winnaar van de prijsvraag bekend is en ditmaal mag Fem Wellink haarzelf de gelukkige prijswinnares noemen. Haar antwoord, 44 fopneuzen, was het enige juiste antwoord om de felbegeerde prijs in de wacht te slepen! Penningmeester Peter Nales, President Maarten Kooiker en Ivo Thuinte van Warenhuis Post, tevens oud-prins van de Knunnekes, waren aanwezig om Fem te feliciteren en de prijs uit te rijken.

Met deze vrolijke conclusie van het thema is direct de start gemaakt met het herinrichten van de etalages. De komende periode van de SnoeteRoete loopt tot 11 februari en zal geheel in het teken staan van de grote Grolse Carnavalsoptocht en het dweilen tijdens de Dree Dolle Dagen. En dat is mooi nieuws, want dat betekent dat de jeugd van Grolle weer opnieuw mee kan doen met de prijsvraag en kans kan maken op een prijs, beschikbaar gesteld door Warenhuis Post! Dus: komt dat zien en doe mee!

Nieuws