Bözzeldinsdag nieuw tijdens het carnaval in Grolle

“Carnaval is de belangrijkste bijzaak in het leven, ook in het leven van kleine kinderen. Daarom is het ons streven om iedereen bij het jaarlijkse carnaval te betrekken”. In carnavalshoes City Lido zijn enkele vertegenwoordigers van vriendengroep Elsje aan het woord. En dat niet zomaar. Opgericht in het seizoen 1990-1991, met dus circa dertig jaar bestaansrecht, wil men als vriendengroep Elsje een nieuwe activiteit toevoegen aan het jaarlijkse programma van CV De Knunnekes. Het gaat hier om Bözzeldinsdag, een activiteit op Tulpendinsdag ten behoeve van de allerkleinsten binnen de Grolse carnavalsgemeenschap en daarbuiten.

Nu tijdens de huidige carnavalscampagne de Elsje-leden, tevens gebroeders, Edwin en Robby Reukers zijn uitgeroepen tot stadsprins en stadsadjudant in de carnavalsveste Grolle, wil men dit jaar de daad bij het woord voegen. Daarom hebben een drietal damesleden, te weten Jolanda Noorland, Simone Schutten en Ingrid de Vries, het script voorbereid voor, zoals zij het noemen, een Bözzeldinsdag. Op dinsdag 25 februari om 13.00 uur vindt het startsein plaats op de Markt.

Lees verder op Groenlosegids.nl

Nieuws