Drie Dolle Dagen in Grolle!!!

Prinsenbal met onthulling nieuwe hoogheden op zondag 27 februari

Door Theo Huijskes

GROENLO – Na onderling overleg met de gemeente Oost Gelre, alsmede met de plaatselijke horeca in Groenlo, heeft het algemeen bestuur van CV De Knunnekes besloten om carnaval 2022 te vieren in de vorm van een driedaags festijn en dat onder het mom van ‘Drie Dolle Dagen’. Een en ander op zondag 27, maandag 28 februari en dinsdag 1 maart. Daarnaast gaat het programma voor de jongste jeugd reeds van start op zaterdag 26 februari. Dit is het gevolg van het door het kabinet genomen besluit met betrekking tot de coronaversoepelingen. Het Knunnekes-bestuur is van mening dat de voorbereidingstijd te kort is om het traditionele programma ten uitvoer te brengen. Zo was er reeds in een vroeg stadium een streep getrokken door de carnavalsoptocht op de zondagmiddag, al jaren achtereen het absolute hoogtepunt van het meerdaagse festijn.

Lees verder op:

https://www.groenlosegids.nl/nieuws/cultuur/403138/carnaval-2022-bij-de-knunnekes-met-drie-dolle-dagen

Nieuws