De ‘Voor de Buis Box’ kan nu besteld worden!

In de aanloop naar Knunnekes.tv op 13 februari om 20:33 uur zijn er al een aantal acties aangekondigd. Zo kan je tot en met dit weekend meedingen in de loterij met verschillende leuke prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsoren, door op knunnekes.tv je carnavalsfoto in te sturen.

Om mee te doen voor de koelkast (oh ja zeker.. gevuld!), beschikbaar gesteld door Veld Koeltechniek, kun je een speciale ‘Voor de Buis Box’ aanschaffen. Dit is een gezelligheidsbox met daarin o.a. een hapje en drankje om je carnavalsavond compleet te maken! Samengesteld door lokale ondernemers. Want onthol, wi’j bunt familie, dus wees loyaal, koop lokaal! Ideaal voor tijdens de Knunnekes.tv uitzending dus!

Bestel je ‘Voor de Buis Box’ nu alvast via deze link. We brengen hem bij je thuis op zaterdag 13 februari!

Nieuws