Carnavalskledingbeurs bij De Mattelier

GROENLO – Ook dit jaar wordt er weer een carnavalskledingbeurs gehouden in cultureel centrum De Mattelier in Groenlo. Op zaterdag 28 januari is er voor carnavalminnend Oost Gelre weer gelegenheid om een leuk carnavalskostuum te bemachtigen of zelf carnavalskleding te verkopen. Organisatoren Erna Kormelinck en Veronique Klein Gebbink fungeren als tussenpersoon en zorgen ervoor dat de ingebrachte kleding verkocht wordt. Twintig procent van de opbrengst gaat na aftrek van de kosten naar het jeugdcarnaval van De Knunnekes.

Kleding en/of accessoires kunnen op vrijdag 27 januari tussen 18.00 en 20.30 uur worden ingeleverd waarna op zaterdag 28 januari van 10.30 tot 14.00 uur de verkoop plaats vindt. Betalen kan behalve contant ook per pin. De opbrengst van de kleding en de niet verkochte kleding kunnen na de beurs weer opgehaald worden vanaf 15.30 uur. “Hou met het bepalen van de verkoopprijs er rekening mee dat 20 procent van het bedrag voor de organisatie is. Na aftrek van de gemaakte kosten gaat de opbrengst van de beurs naar de organisatie van het jeugdcarnaval van De Knunnekes in Groenlo”, zo laten Erna en Veronique weten.

Lees verder op groenlosegids.nl

Nieuws