Nieuwe schlager ‘Deur ‘t plafond’ en Kapstok onderscheiding onthuld!

Op zaterdagavond, 11 november tijdens de traditionele viering van de 11de van de 11de, presenteerde carnavalsvereniging De Knunnekes met trots hun nieuwe carnavalsschlager in Grolsch Brouwhuys De Lange Gang. De feestelijke avond werd bijgewoond door enthousiaste carnavalsliefhebbers.

Jan Klein Gunnewiek en Nico Ressing brachten de nieuwe schlager ten gehore, getiteld ‘Deur ‘t plafond’, welke werd geschreven door Hans Zwijnepoel.

Traditioneel wordt de schlager gepresenteerd tijdens het jaarlijkse Schlagerfestival. Echter, dit jaar bleek de organisatie van dit evenement niet haalbaar, waardoor de carnavalsvereniging besloot om het nummer in een alternatieve setting te onthullen. Voor het komende jaar zijn er nieuwe organisatoren die het Schlagerfestival nieuw leven willen inblazen, met als doel om de carnavalstraditie voort te zetten.

Tijdens deze gedenkwaardige avond onthulde KAPSTOK ook de ‘Kapstok onderscheiding’, die dezelfde titel draagt als de nieuwe schlager: ‘Deur ‘t plafond’.

Beluister via onderstaande link een fragment van de schlager!

Bron en foto’s: streekgids.nl

Nieuws