De Knunnekes en Boels Rental vinden elkaar

Levering van een totaalpakket met alleen maar voordelen

De viering van het 55-jarig bestaan van carnavalsvereniging De Knunnekes is niet alleen afgestemd op het organiseren van activiteiten en festiviteiten in het kader van dit jubileum, maar ook op de toekomst van deze in Groenlo en omgeving niet meer weg te denken narrenclub. Zo is de optochtcommissie, als zelfstandig onderdeel van De Knunnekes, een overeenkomst aangegaan voor de levering van een totaalpakket benodigdheden c.q. voorzieningen ten behoeve van de optocht op carnavalszondag. De overeenkomst werd ondertekend ten kantore van Boels Rental in Winterwijk door vestigingsmanager Wesley Helmers en door Mike Ruikers als optochtcommandant van CV De Knunnekes.

Mike Ruikers (midden) samen met Wesley Helmers (links) en Maikel te Marvelde (rechts) van Boels Rental. Foto: Theo Huijskes

 

Totaal voorzieningenpakket
Met betrekking tot het door Boels Rental Winterswijk aan CV De Knunnekes te leveren totaal voorzieningenpakket, moet gedacht worden aan het in één pakket leveren van zaken als het totale toiletgebeuren, dranghekken, steigers, aggregaten, portofoons en allerlei andere hoofd- en randzaken ten behoeve van de Grolse carnavalsoptocht.
Grollenaren Wesley Helmers, vestigingsmanager, en Maikel te Marveld (jeugdprins van CV De Knunnekes in 2001), commercieel technisch medewerker van Boels Rental Winterswijk, zijn trots om hun medewerking te kunnen verlenen aan een groot volksfeest als de Grolse carnaval. “Daarbij wordt onze betrokkenheid bij grote regionale evenementen, na onder andere de Zwarte Cross en het bloemencorso in Lichtenvoorde, alleen maar verder uitgebreid”, aldus Helmers, die beklemtoont dat een goede samenwerking met organisaties en verenigingen in de gehele regio een absolute must is. “Daarom willen wij zo laagdrempelig mogelijk ons werk doen en dat betekent in onze beleving dat wij niet alleen vaste of potentiële klanten met open armen ontvangen, maar ook vertegenwoordigers van organisaties en verenigingen. Daarbij is onze leuze: ‘Wij verhuren geen materieel, maar wij verhuren oplossingen!’ Dit komt er in feite op neer dat iedereen hier met een groot of klein totaalpakket tevreden de deur uit gaat.”

Mike Ruikers beschouwt de nieuwe samenwerking als een grote stap vooruit. “De voordelen van deze nieuwe overeenkomst hebben alleen al tot gevolg dat wij als optochtcommissie zeker tien omvangrijke actiepunten uit ons draaiboek kunnen schrappen. Het scheelt ons enorm veel werk en dat niet alleen voorafgaande, maar ook na de optocht. Denk daarbij alleen nog maar aan de tientallen dranghekken, die bij de gemeente Oost Gelre opgehaald en na afloop teruggebracht moesten worden naar de gemeentelijke opslagplaats. Bovendien zijn deze dranghekken ook nog eens lichter en dus gemakkelijker te verplaatsen c.q. te vervoeren. Ook met betrekking tot de toiletvoorzieningen, en dat niet alleen bij de startplaats van de optocht (voormalig parkeerterrein van de Aldi aan de Parallelweg), maar ook op verschillende plekken langs de route, gaan wij er duidelijk op vooruit. Het mag uit mijn mond dan niet als verbazingwekkend klinken dat ik hoop op een langdurige samenwerking.” Aangevuld door Wesley Helmers met de woorden: “Dat is ook onze intentie!”

Nieuws