Good Wies Festival! Aan heel Grolle: doe mee!

Knunnekes vraagt Grolle om carnavaleske inzendingen!

CV De Knunnekes organiseert op zondagmiddag 24 november een nieuwe, oergezellige en muzikale carnavalsmiddag: het Good Wies Festival!

Enkele Grolse rasmuzikanten, met een grote voorliefde voor carnavalsmuziek, opperden dit nieuwe initiatief welke met liefde omarmd wordt door de Knunnekes. Het bijzondere aan deze middag, welke gehouden zal worden bij de Pelikaan, is dat deze grotendeels is in te vullen door carnavalsminded Grolle zelf. Men kan nl. eigen gemaakte teksten, melodieën of eigen schlagers inzenden welke op die middag gespeeld zullen worden.

Oproep aan heel Grolle: doe mee!
Aan vriendengroepen, wagenbouwers, verenigingen en alle andere carnavalsgekken wordt dus gevraagd om een leuk, origineel carnavalsnummer te schrijven. Dit kan tekstueel op een bestaande melodie zijn, maar ook een volledig eigen geschreven lied met eigen melodie zijn. Mocht dit laatste nou wat lastig zijn, dan helpen de muzikanten van maar al te graag er een volwaardige carnavalsschlager van te maken.

De inzendingen, welke allemaal live gespeeld zullen worden door het buutorkest, maken kans op het winnen van de nieuwe Good Wies Wisselbokaal. Tevens zal de Knunnekesschlager voor de nieuwe carnavalscampagne gekozen worden.

Zou je ook mee willen doen? Leuk!
Je kunt dus al meedoen als je een nieuwe, leuke, carnavaleske tekst hebt welke past op een bestaand, eerder uitgebracht nummer.
Als je een nieuwe tekst hebt geschreven over de carnaval in Grolle, maar geen idee hebt hoe hier een melodie bij te maken? Geen probleem! Onze muzikanten, die je kent van o.a. ons buutorkest, helpen graag om een passende melodie te maken.

Eigenlijk zijn er geen beperkingen in de inzendingen, enkel dat het natuurlijk carnavalesk moet zijn! Meedoen? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Opgeven kan hier!

Nieuws