Nieuw prinsenpaar CV De Knunnekes op het nös gevangen!

GROENLO – Ondanks alle coronaperikelen heeft het algemeen bestuur van carnavalsvereniging De Knunnekes in Groenlo alvast een duidelijk voorschot genomen op de thans voor de deur staande campagne. Zo zal niet alleen op de elfde van de elfde het Grolse carnavalsjaar 2021-2022 met veel feestelijk vertoon worden geopend, ook hebben president Maarten Kooiker en vorst Miquel Porskamp reeds één van de meest belangrijke stappen gezet door het nieuwe 58ste of is het eigenlijk het 59ste prinsenpaar op het nös te vangen!

Voor het maken van een foto van beide keuzeheren, wordt uw verslaggever gevraagd om dat te komen doen nabij de kruising Winterswijkseweg – Oude Winterswijkseweg, waar momenteel gedurende een aantal weken nogal ingrijpende reconstructiewerkzaamheden worden verricht. Of dit verzoek iets of veel van doen heeft met de uitverkiezing van de beide nieuwe carnavalsleiders, blijft tijdens het gesprek onbeantwoord. Een belangrijk aspect, dat Kooiker en Porskamp wel loslieten is het feit dat zowel de nieuwe stadsprins als de nieuwe stadsadjudant geboren en getogen Grollenaren zijn.

Lees verder op groenlosegids.nl

Nieuws