Knunnekes met oud en nieuw werk op cd en Spotify

’t Is bienoa zowiet,’ Grolse Tröntjes 2018…en meer Grols Gold’. Vrijdag zal hij het daglicht zien en vanaf dat moment verkrijgbaar. De nieuwe cd van Carnavalsvereniging De Knunnekes, vernoemd naar de winnende schlager van het Tröntjesfestival, op 11 november 2017, ’t Is bienoa zowiet,’ van ’t Zooitje, van de hand van Joshua Kater.

Op de cd staan alle acht inzendingen van dit jaar, die afgelopen weken allen volledig en professioneel opgenomen zijn in de studio van Christof Elsinghorst van Iets Anders.nl. Daarnaast twee bonustracks uit dezelfde studio: Sam de Vries met ‘Carnaval, hygiënisch is het niet,’ waarmee ze uitblonk op de buutavonden van 2017 en zelfs de landelijke zenders en media mee haalde, en een verrassingsbonustrack, waarover De Knunnekes zich nog in stilzwijgen blijven hullen tot en met donderdagavond, de eerste buutavond.

Als extra bovendien tien nummers uit de rijke schlagergeschiedenis van De Knunnekes, waaronder de winnende schlagers van 2002 en 2001, ‘Het lied van Bonzen Piet’ en ‘De klokken dee rammelt weer,’ de standaard opening van de carnavalsmis. Beide nummers waren jarenlang zoek. Al met al 80 minuten Grolse carnaval op een zilveren schijfje.

Spotify
De Knunnekes zijn druk doende haar schlagergeschiedenis op Spotify te plaatsen. De eerste 22 nummers zijn onlangs al op de streamingsite geplaatst, onder de naam Knunnekes. “Er staat een grote databank klaar om er een deze dagen aan toegevoegd te worden. Ook de nieuwe nummers komen op Spotify. We proberen alles wat we hebben op alle soorten geluidsdragers zo veel en zo snel mogelijk op Spotify te plaatsen”, laat President Maarten Kooiker weten.

De nieuwe cd, met een hoesontwerp van Noël Versteegen-Ebbers, en belangeloos gedrukt door Maarse Drukwerk, is vanaf vrijdagavond op de buutavonden verkrijgbaar voor 2 euro of een regulier City-Lido consumptiemuntje. Komt u niet op de buutavond en u wilt de cd toch in uw bezit krijgen, dan is een app/sms naar Henri Walterbos voldoende, 06-20838861.

 

Nieuws