Koppelman Reclame benoemd tot Hofleverancier

Koppelman Reclame in Groenlo is vrijdagmiddag door de Knunnekes benoemd tot Hofleverancier. In het bijzijn van Stadsprins Edwin II  en zijn adjudant Robby ontving André Koppelman de Hofleveranciers-oorkonde uit handen van President Maarten Kooiker en Vorst Miquel Porskamp.

Het Grolse carnaval kan niet zonder bedrijven die ons prachtige feest een warm carnavalshart toedragen. Zo’n bedrijf is Koppelman Reclame. André Koppelman en zijn mensen ondersteunen de Knunnekes en de verschillende geledingen binnen de vereniging elk jaar weer met het meest uiteenlopende reclamemateriaal. Hiermee kan de vereniging haar activiteiten gericht onder de aandacht van het publiek brengen en bouwen aan een professionele uitstraling.

Koppelman Reclame mag zich voortaan Hofleverancier noemen! Op de foto staan (vlnr) Vorst Miquel Porskamp, Adjudant Robby, André Koppelman, President Maarten Kooiker en Stadsprins Edwin II.

Stadsprins, adjudant, president en vorst kwamen met een compleet gevolg naar Koppelman Reclame om de benoeming tot Hofleverancier kracht bij te zetten.

Nieuws