Carnaval in Groenlo ondanks de coronacrisis?

De Knunnekes zien mogelijkheden met een aangepast programma

Door Theo Huijskes

GROENLO – Bestuurders van carnavalsvereniging De Knunnekes in Groenlo zien zich vooralsnog niet uit het veld geslagen door de gevolgen van de huidige, nog steeds voortdurende coronacrisis. Waar normaliter direct na afloop van de zomervakanties de voorbereidingen voor een nieuwe campagne worden opgepakt, met daarbij in de maand september onder andere het benaderen van oftewel het ‘op ’t nös vangen’ van het nieuwe prinsenpaar, heeft het dagelijks bestuur van de Grolse carnavalsclub nu een speciale vergadering belegd met als belangrijkste agendapunt: ‘Hoe nu verder in de huidige crisistijd?’ Daarbij kwam als eindconclusie naar voren dat een carnavalsfestijn in de veste Grol tot de mogelijkheden moet blijven behoren, zij het met inachtneming van alle daarbij geldende voorschriften. Dit voorlopige besluit, waarvan de verdere uitwerking nog zal worden besproken met de leden van het algemeen bestuur van de club, is inmiddels aan alle Knunnekes-leden meegedeeld.

Lees verder op Groenlosegids.nl

Nieuws